Lichtgidsen Karin

Karin Anbergen ~ Intuïtief coach

Waarom ben ik hier op aarde? Wat doe ik hier? Is leven alleen maar werken?
Dit zijn vragen die mij altijd weer een stap lieten maken. Wat ik om me heen zag gebeuren, was niet hoe ik me voelde.
Ik wilde niet als eenheidsworst gaan en doen zoals iedereen om me heen deed. In mijzelf droeg ik een weten, die ‘men’ eigenwijs noemde.
Ikzelf noem het tegenwoordig “Eigen-WIJS”. Ik werkte me echter ook dikwijls enorm tegen, omdat ik niet durfde te doen, wat ik voelde.
Toch bood het leven me telkens weer nieuwe richtingen aan, waarin ik mezelf weer neer kon zetten, op de manier waarvan ik voelde, dat het klopte.

Het was geen eenvoudige weg. Soms zelfs intens eenzaam, omdat ik dacht, dat ik de enige was, die zo emotioneel reageerde of zich weer terugtrok in onzekerheid. Maarrr… wanneer ik nu terugkijk op al mijn stappen en levensklappen, zie ik dat alles (écht alles) een reden had. Ik kan nu zijn wie ik ben en kan met deze wijsheid, de ander in zijn ware puurheid herkennen. Dit mag ik doorgeven door middel van mijn coaching gesprekken.
Ik kom in contact met mijn levensplan en daar geniet ik oneindig van!

Als kind...

Ik was een enorm gevoelig meisje, dat met een blik van liefde de wereld inkeek en verwonderd was door alles wat ze om zich heen zag. Ik kon uren in het gras liggen dromen, terwijl de wolken over me heen trokken. Deze droomwereld is nooit helemaal verdwenen en ik kan nog steeds over elfjes en kabouters vertellen. Ze leven namelijk echt!! Engelen ook, maar die hebben andere werkzaamheden. Na mijn eerste 5 jaren, werd echter mijn zicht steeds slechter en kreeg ik een brilletje en ook veranderde ik mijn naam. Van Ineke maakte ik Karin. Hierdoor kon ik de harde wereld beter aan. Ik paste me aan, liet me vormen, werd onzichtbaar en dook onder…

“Ik raakte mezelf kwijt”

Eindelijk...

Terwijl ik onder water zat, probeerde het leven me telkens weer omhoog te halen, maar ik herkende het niet. Ik durfde ook niet. Het ontbrak me aan moed. Totdat mijn kind overleed, na een ziekbed van 6 jaren. Een hersentumor sloop door haar hoofdje om uiteindelijk te overwinnen. Dat was de hardste klap, die het leven me heeft gegeven en ik heb na veel zoeken, eindelijk begrepen…. Kom boven, Karin! Volg jouw levensplan. Stap uit de eenheidsworst en voel! Kijk eens, wie je bent. Ga eens staan en geef jezelf een schouderklop! Pas je niet langer aan, maar leef je leven. Je ziet zoveel meer, je hoort zoveel meer, je verneemt zoveel meer… en dat is niet zomaar.
Mijn kind heeft me geholpen te durven, zij is mijn lichtende voorbeeld en met haar in mijn hart, ben ik opengebroken. Ik sta eindelijk voor de vrouw, die ik ben. Ik ben Karineke Anbergen 😉 en ik heb de moed om patronen te doorbreken, mijn gevoel te volgen en de liefde weer te laten spreken!

De mensen die bij me komen zijn divers,
maar een ding hebben ze allemaal gemeen;
ze zijn op zoek naar hun ware zelf

Mijn ervaring

56
56 jaar levenservaring
114
Blije mensen die ik heb geholpen
26
Opleidingen, workshops en trainingen gedaan
36
Jaar ervaring als coach

Kennis tot me genomen

Neem contact met ons op!

Mocht je vragen hebben, aanvullende informatie of wil je een afspraak maken?
Laat het dan gerust weten door het onderstaande formulier in te vullen of te bellen of WhatsAppen naar 06-30634924.